Bestill "Dagbok fra Tønsbergfjordens befestninger" sammen med  "Hvorfor fly flyr", og få dem fritt tilsendt for kroner 600.-

Anmeldelser og omtaler.

Eksterne linker åpnes i nytt vindu.

Tilbakemeldinger:

 


Du er veldig flink til å bruke rett ord. Jeg håper bare du kommer ut med flere bøker...

anne-kathrine

En takk fra slottet, les brevet - klikk på bildet.

Slottsbrev

Hilsen og takk fra det kongelige slottet.


Forøvrig er det et respektabelt arbeide du har nedlagt i 1905 boka.

mvh William

Hallo Erlend Larsen.

Takk for boka! Jeg fulgte ditt gode råd og leste del to før del en.

Jeg liker boka meget godt og vil spesielt anbefale den for oss som har levd ei stund. Den gir et utmerket supplement til det vi i sin tid lærte på skolen. Med forsvaret i ryggen utførte våre fremste politikere et briljant politisk håndverk i 1905.

Med hilsen Steinar

Kjære Erlend Larsen!

Gratulerer med boken! Jeg leste den i påsken og er meget imponert. Grundig arbeid. Interessant fremstilt.

Vennlig hilsen Thore


Jeg starter med del 1 som sengelektyre i kveld, kjærringa får vente…

Pål


Drivende godt skrevet. Før jeg visste ordet av det var jeg halvveis. Snedig vinkling på stoffet. Godt jobbet.

Roy


Etter at min omtale av boken sto i dagens avis, ringte en gammel ramnesværing (eller hva det nå heter), LJ, som nettopp hadde lest 1905-boken og var meget begeistret. Han er medlem av Folkeuniversitetets seniorgruppe her i byen og ivrig deltager i "Pensjonistuniversitetet" som har faste foredragsevenemanger i Hjertnes. J mente dette emnet måtte være midt i blinken for et foredrag m. illustrasjoner på både en og halvannen time. For ikke å snakke om på Pensjonisthøyskolen i Melsomvik.

Mvh Bjørn


For meg var boken uhyre interessant. Det var faktisk den første boken jeg har lest om 1905, og har heller ikke på annen måte satt meg grundig inn i hva som skjedde det året. Så for meg var både den delen om Tønsbergfjorden og den nasjonale delen svært interessant. Så takk for flott bok. Jeg håper du har fått mange gode tilbakemeldinger fra andre også.

Mvh Trond E


Denne boken traff meg!

Leif J


Om jeg skal komme med tilbakemelding, må det være dette: For meg var boken god , men kanskje burde "slutten" kommet først. Dette for at det ville være lettere å få helheten. Jeg ser at der har vært nedlaget en mengde arbeid i forhold til innhenting av informasjon, og jeg innrømmer deg for godt arbeide.

Knut


Har fått tilbakemelding fra far om at han leser boken med iver. Han syntes den er veldig spennende og lærerik. Selv gleder jeg meg på å ta fatt på den i neste friperiode.

Bjørn-Egil


Jeg er stadig imponert. For en research – i tillegg til god framstilling!

Svein-Erik


Ga boka jeg kjøpte av deg til onkelen min i julegave. Han har lest den ferdig, og sa den var veldig veldig bra, den beste han har lest om dette tema. Han skulle lese den en gang til sa han. Det er bra attest :-)

Jørn


Flott skrevet Erlend. Spennende lesning, spesielt dagboken. Takk for en flott romjul,

med militær hilsen Bjørn-Ole.

Webdesign © 2006-2008 Andebu Web og IT